måndag 21 december 2009

Stolligt val av färdtjänstföretag i socialnämnden


Socialnämnden i Borgholm har beslutat att överlåta utförandet av kommunens färdtjänst från Taxi Borgholm till ett malmöföretag, Sibbarps Transport! Vad är det för stollerier? Lite omdöme får man väl ändå ha om man är socialnämnd!

När man väljer färdtjänstföretag får man väl ändå välja ett företag som man vet kan ge dom som behöver färdtjänsten den bästa servicen. Taxiförarna här hemma känner ju färdtjänstkunderna här i kommunen, vet var dom bor och vad dom kanske behöver extra hjälp med. Det vet dom knappast nere i Malmö.

Ska skånska chaufförer komma hit och vara oförståbara på bred malmöitiska. Det måste ju en klar försämring för dom som använder sig av färdtjänsten och i nuläget känner sina chaufförer och kan prata med dem och få begripliga svar.

Lyckligtvis har Borgholms taxi överklagat beslutet och fortsätter att sköta färdtjänsten tills frågan är avgjord. Vi får hålla tummarna för att Taxi Borgholm vinner!

3 kommentarer:

 1. Tjena Per.

  Vad anser du om att kommunen överklagat TAXI Borgholms överklagan? och dessutom anlitat en advokat i ärendet? Är det ett måste att anlita en advokat när man gör en överklagan mot en överklagan?

  SvaraRadera
 2. Så jäkla idiotiskt så det finns inte ord för det!

  SvaraRadera
 3. Well, mr Lublin! Det ska givetvis vara Öländska chaufförer här. Men oavsett vilket företag som kör, så ger det mer arbetstillfällen och skatteintäkter till Borgholms Kommun, för inte ens du tror väl att det ska vara Malmö-chaffisar som åker hem till Skåne efter passet varje dag!!!
  Tycker det är bra att det kommer in nya friska fläktar - gynnar alla! Sluta vara så trångsynt och skriv om något positivt istället.

  SvaraRadera