måndag 21 december 2009

Betty Boop under lupp: Ljuger i sin blogg och censurerar bort kommentarer!


Tillhör inte dem som brytt mig om att läsa i Betty Boops blogg. I varje fall inte tidigare. Men där har jag nu ändrat mig, eftersom det nog är bäst att hålla koll på vad den damen håller på med. Trots att hon under detta sabbatsår helt kunnat avstå från politiken och ha en härligt skön time-out, så har hon ju ändå lagt sig i och lyckats få till en massa kommunala dumheter, som t.ex. exploateringsavtal med Ekerum, den senaste ÖTAB-affären, platt fall för "flygande holländare", oro i Kolstad, nedläggning av skolor, bara för att nämna något. Och i bloggen får man väl kanske en liten bild av hur hon tänker, i den mån hon tänker alls, och möjligen kan det hjälpa till att kunna hindra henne från att ställa till ännu fler dumheter.

Jag har nu t o m registrerat mig som följare av hennes blogg, vilket måste innebära att jag får ett automatiskt meddelande skickat till mig var gång hon skrivit något på sin blogg. Fast än har inget kommit, men det beror väl på att hon ännu inte har skrivit något sedan jag lät registrera mig som "följare". Jag är den tredje som på detta sätt följer hennes blogg.

Det började tidigare i månaden med att jag blev uppmärksammad av en läsare på konstigheter som Betty hade skrivit i sin blogg angående kommunens ekonomiska resultat. Det visade sig att hon ljög och lät påskina "positivt resultat".

Jag skrev några rader i en kommentar (som man tydligen skulle kunna göra till hennes inlägg), men den kommentaren har hon inte godkänt, så därför har den inte blivit publicerad. Man kan undra hur många "obekväma" kommentarer som hon har stoppat på motsvarande sätt. Själv har jag valt att inte hindra någon kommentar från att publiceras, när det gäller min blogg!

Vad jag skrev i kommentaren (med mitt namn under) som hon valt att inte publicera var väl ungefär så här:

Vadå positivt resultat?!

Underskottet döljs genom manipulering av siffrorna med hjälp av fastighetsförsäljning, där kommunen går i borgen för ett banklån till köparen för betalning av köpeskillingen. Kommunen har alltså satt sig i ytterligare skuldfälla.

I själva verket är det ett negativt resultat!

Varför försöka bluffa?!

Min fråga kvarstår och om du läser detta, Betty, så får du gärna förklara dig med en kommentar härunder. Jag tänker inte censurera.

I övrigt tänker jag granska Betty & kompani:s göranden och låtanden även på andra sätt. Det behövs nog lite närmare koll på vad de har haft för sig under året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar