onsdag 23 december 2009

Fräckt kuppförsök med censurering av det fria ordet av Betty Boop och Frick


I sin iver att hindra mig att som vikarierande kommunalråd föra ut mina tankar och åsikter till Er kära kommunmedborgare, så har Betty Boop och Fräcke Frick genomfört en klart odemokratiskt kupp genom att släcka ned länkarna till samtliga politiska partier från hemsidan www.borgholm.se

Samtidigt som det från ovannämnda hemsida finns en direkt länkning till Betty Boops egen politiska (c) blogg.

Frick har som tjänsteman en plikt att vara opartisk gentemot samtliga politiska företrädare och har enligt min mening här förbrutit sig mot denna plikt. Om han för detta skulle fällas för tjänstefel i domstol - vilket rimligtvis inte kan vara långt borta - finns en legal anledning att ge honom avsked utan att någon fallskärm behöver utlösas.

Betty Boop har med detta kuppförsök riktat mot det fria ordet nått ett nytt bottenrekord. Sånt kanske går an i diktaturstater men definitivt inte på Öland! Betty Boop borde efter detta helt och hållet lämna politiken.

Lyckligvis har kuppen misslyckats såtillvida att envar som vill kan gå in på vår hemsida och läsa min blogg genom att klicka på www.borgholmskommun.just.nu eller ännu enklare kort och gott kommun.just.nu

Frick bör genast återställa samtliga länkar till de politiska partierna!
Någon anledning att ha kvar den speciella länkningen till Boops egen länk finns inte! Hon ska självfallet inte ha några speciella förmåner för att få ut sitt politiska budskap. Det räcker med länkarna till de olika partierna, och på centerpartiets hemsida går det kanske sedan att läsa Betty Boops blogg, precis som det på Ölandspartiets går att läsa min.


1 kommentar:

 1. Sådana nollor! Iofs visste vi redan det!
  Fixa upp länkar till hemsidan är inga stora problem via goggle vilket verkligen skulle kunna få mer folk att hitta hit!
  De styrande i Borgholm beter sig mer som senaten i forna Rom än som demokratiskt valda politiker.
  Censurer omprövningar av beslut de anser felaktiga sen att de tror Borgholms kommuns invånare är så dumma att de går på sådant är makalöst.
  Man kan faktisk kräva att de ska genomgå någon form av test innan de sätter sig och ska försöka besluta i saker de tror sig kunna.

  Sen ska de ha tack att de försöker sådan kupper som denna då all reklam är bra reklam .

  PS nickedockan Frick som går i Beabs intressen
  vore nog en fördel om han blev avsatt då han enbart ställer till elände för alla som inte är inne på samma linje som Beab.

  The one who cares

  SvaraRadera