tisdag 1 september 2009

Dalahäst med ständig resfeber


Trots att jag ju har givit alla dom tre som ingår i kommunstyrelsens ganska onödiga så kallade "arbetsutskott" (Betty Boop, Eddie Forsman och Sune Axelsson) ett välbehövligt sabbatsår (i varje fall välbehövligt för kommunen), så envisas dom att träffas i smyg och kuckelura fram diverse beslut, som t ex som jag nu har fått veta, att Eddie ska resa iväg på torsdag till Nässjö och skicka räkningen till kommunen plus att ta ut arvode för en heldag. Oförskämt! Självfallet ska han inte det!

Eftersom dom nu förmodligen struntar i vad jag säger, så har jag överklagat deras ofog till Länsrätten och hoppas på ett snabb-beslut där innan torsdag.

Vad som skulle vara i Nässjö - förutom mat och dryck - var ett informationsmöte om möjligheter att gå in som delägare i ett projekt med vindkraftverk på småländska höglandet. Där har vi väl ändå inget att göra.

Klarar vissa inte av att sköta kommunens affärer på hemmaplan utan att bli käpprätt lurad av en ICA-handlare här hemma, så att man säljer ÖTAB för en krona och sitter fast med deras borgensåtagande på två och en halv miljoner, så då ska man nog inte ge sig in i storprojekt på småländska höglandet och göra affärer med verkliga smålänningar!

Vad begriper förresten en gnäggande dalahäst om vindkraft? Ingen kan väl hindra honom att resa dit men i så fall får det naturligtvis bli på egen bekostnad och utan arvode från kommunen. Det får vara någon måtta på hur vissa försöker sko sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar