torsdag 24 september 2009

Missa inte invigningen i Föra!


Ikväll klockan sex sker den officiella invigningen av Ölands Skördefest i Föragården, där "avlämnande" Årets Ölandsby (Föra socken) ordnat med ett gediget program. Man kör igång med marknad klockan fyra och sen blir det ett gediget program med lokala förmågor från Föra. Detta ska vi inte missa!

Mer om Föra och kvällens program hittar Du på deras trevliga hemsida http://www.forasocken.se/

När Du tycker att Du har tittat färdigt på Föras hemsida och vill tillbaka hit så är det bara att som vanligt klicka på pilen längs ut till vänster i övre vänstra hörnet på bildskärmen!

Politiker ska inte lägga sig och peta i Ölands Skördefest, det är något som jag hela tiden hävdat, och har vi tur så slipper vi ha en enda politiker på scenen i Föragården under invigningskvällen. Min uppgift som vikarierande kommunalråd blir endast att fixa bra väder och sopa undan regnet som nu under förmiddagen har kommit i skurar över bl a Borgholm.

Här på torget har Sven Ekberg just nu direktsändning, som hörs Sveriges Radio P4. Olika personer med anknytning till skördefesten intervjuas och däremellan bjuder borgholmsduon Lasse Stenberg (mera känd som "Mr X") och Kee Möller på sång och musik. Sven bjuder denna torsdag på en riktigt lyckad "meny". Slå på radion om det inte är för sent, för redan om en timme klockan ett är det slut.

Har Du tur kanske Du får höra någonting mer med Ölands unga sångfågel Maria Rylander, som för en timme sedan blev direktintervjuad per telefon från Paris. Pappa P O och mamma Gunilla står kvar på förväntansfulla kvar på torget, där programmet hörs i stora högtalare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar