fredag 4 september 2009

Restips på hemmaplan för Eddie Forsman


Vet inte hur pass snabba och effektiva man kan vara på Länsrätten, men dom hade redan i onsdags både utsett en handläggare med anledning av den forsmanska Nässjöresan. Och därtill en domare för att snabbt kunna besluta om inhibition (varvid "den skenande dalahästen" - en benämning som jag har hittat i en insändare i Ölandsbladet förra lördagen - kan glömma att resa till Nässjö idag).

I förrgår ringde det för övrigt en person till mig och tipsade om att på tisdagen i Skördefestveckan så kommer det att hållas ett Miljöforum på Ekerum dit alla är välkomna och där man kan få veta allt om vindkraft. Den som ringde tyckte inte att Eddie Forsman behövde bege sig över ån efter vatten när det fanns mycket mer kunskaper att inhämta på hemmaplan.

Så om Länsrätten redan har hunnit nå Eddie Forsman med ett inhibitionsbesked, så kan han trösta sig med att han kan bege sig till Ekerum den 22 september istället. Dit kan för övrigt cykla!

Fast Miljöforum arbetar ideellt, så där blir han kanske inte bjuden på middag! Men det är väl inte av avgörande betydelse för herr Forsman?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar