söndag 19 april 2009

Taggigt påskris till cityföreningen


Finns det några dolda kopplingar mellan företrädare för Borgholms Cityförening och Betty Boop? Att Bettan är en linslus som alltid försöker hålla sig framme på bild må vara en sak, men när Cityföreningen bekostar en helsidesannons i tidningen inför påskhelgen har den väl ingen anledning att upplåta en stor del annonsen till denna centerpolitiker och hennes uttalanden. Det räcker väl att hon visar sin "förträfflighet" i andra sammanhang, och med det stora kommunala partistöd som centerpartiet i Borgholm har lyckats tillskansa sig, så har väl Centerpartiet i Borgholm råd att bekosta egna annonser med bilder på och uttalanden av sin ledarinna.

Många har reagerat på innehållet i Cityföreningens helsidesannons i Ölandsbladet på Skärtorsdagen.

Det kändes därför inte angeläget att inför denna helg gynna Cityföreningens medlemmar med att göra några påskinköp i Borgholm (bortsett från lite vin på Systembolaget), utan jag valde denna påsk att göra samtliga inköp (bortsett från nyssnämnda vin) i Runsten, där utbudet i Äggröran var rikligt och även Handlarn hade öppet.

Hoppas att Cityföreningen inte gør om denna fadäs en gång till, för butikerna i Borgholm behöver förvisso kunder. Det är väl det föreningen ska arbeta för och inte för att gynna vissa politiker.

Skärpning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar