söndag 18 oktober 2009

Ölands Augustina till Sveriges Riksdag?


Ölandsbladet har noterat att Betty Boop synts väldigt litet till i Borgholms stadshus. Varför skulle hon synas där? Ju mindre hon syns där dess bättre är det naturligtvis. Hon har ju fått ett sabbatsår och har väl äntligen börjat inse det.

Av intervjun i tidningen kan man ana hon nu gärna vill komma in i Sveriges riksdag. Hon precis som Eddie Forsman och Erik Arvidsson. Vilken samling det skulle bli! Man tar sig för pannan! Det räcker väl med den oreda som Betty Boop och Eddie Forsman lyckats ställa till i Borgholms kommun. Hela ÖTAB-karusellen som dom har lyckats få igång i repris! Bara för att nämna ett av eländena.

Men det är klart, kunde ungerskfödda aktrisen Ilona Staller, mer känd som Cicciolina, komma in i det italienska parlamentet, så kanske Ölands Augustina kan komma in i det svenska! För vår kommuns del är det naturligtvis bättre att hon är där, än att hon sitter i Borgholms kommunfullmäktige och driver fram vanvettiga beslut!

3 kommentarer:

  1. FUnderade på hur de ska lyckas komma in i Riksdagen då de för samma politik! CenterModerater med inslag av röd sörja är de som ska försöka styra.
    Sen har inte vi stackars Ölänningar fått nog med skit under åren de suttit vid spakarna på pråmen?
    Ske de nu försöka komma in i riksdagen och få oss framstå som totalt obilddade och dumma Ölänningar!
    Hoppas nu verkligen att det kommer alternativa lösningar på partier till Valet, äldre personer röstar tyvärr bara som de gjort i alla år.
    PS dvs äldre menas inte med pensionärer som inte är så dumma så de skriver C eller M eller S på sina valsedlar.

    SvaraRadera
  2. En sak förutom detta! Hur kan det komma sig att dagar efter dagar och även på helger körs det med Borgholmsenergi:s bilar?
    Ska de ha nerdragningar inom vård och skola våre det på sin plats att se till vad folket sysslar med som arbetar där.
    Vi som bryr oss har fått höra att det är dagligen fordon och maskiner nyttjas för privat bruk på arbetstid.
    Hur ska våra politiker bli trovärdiga då de drar in på vård och skola men tillåter att maskinparken utnyttjas för privat bruk?
    I borgholm är iofs allt möjligt då ingen i ledningen verkar bry sig ett skit!
    Ta upp detta som agenda på nästa möte så kommer det bli stora besparingar på det planet.

    SvaraRadera
  3. Hej Du senaste kommentator!

    Frågan om användningen av Borgholm Energis bilar har tagits upp här i flera kommentarer tidigare, så det är dags att vi tar och tittar på saken närmare.

    Ytterst ansvarig är ordförande för Borgholm Energi centerpartisten Stig Bertilsson (som en gång i tiden blev ordförande för Borgholms Energi som tröst för att han - med min medverkan - hade blivit avsatt som kommunalråd). Jag ska bolla frågan som Du tar upp vidare till Stig så att han får förklara sig offentligt inför kommunfullmäktige). Självfallet ska inte kommunens bilar missbrukas för privatåkning, där man kan antaga att kommunen får stå för bensinen.

    Bra att det finns folk som har koll på vad som sker. Du får gärna mejla direkt till mig om Du vill. Isåfall på per.lublin@gmail.com

    SvaraRadera