tisdag 10 mars 2009

Fick Eddie mycket stryk i skolan?


Fick han månne mycket stryk i skolan där uppe i Dalarna som han kommer ifrån? Och nu vill hämnas?! Eller vad är annars anledningen till att Eddie Forsman vill utplåna så många skolor som möjligt???

Hur som helst, det senaste förslaget från m-ledamoten Eddie Forsman kan inte tolkas på mycket annat sätt. Nu vill han ha bort skolorna i Runsten, Gärdslösa och Rälla och skicka ungarna över kommungränsen till Gårdby och Glömminge i söder. Som skolpolitiken bedrivits i den södra grannkommunen, där man nu varit först med att lägga ned skolor, så kan man väl befara att även skolorna i Gårdby och Glömminge kommer att försvinna, så ungarna lär isåfall komma att få ordentligt lång väg till skolan om dom skulle råka bo i Runsten.

Men Eddie har väl inga väljare i Runsten med omnejd som han behöver tänka på.

Annars tillhör nog Runsten en av dom orter i kommunen som är populära för inflyttning, förutsatt att Runsten får behålla skola och butik. Och inflyttning är något mycket viktigt för kommunen.

Men Eddie bryr sig väl inte så mycket om Borgholms kommun, som han gärna säljer bort till Mörbylånga eller Kalmar, helst mot någon välavlönad kommunalrådspost i utbyte, som dom lär ha ganska gott om där nere.

Om nu Eddie fick mycket stryk på sin tid i skolan, så visar det med all tydlighet att aga skapar inga bra barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar